Σχετικά με εμάς

Δρ. Μαρια Κωστοπουλου Αραβαντινου

Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Με ειδικότητα στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στο Ν. Λοιμωδών ΑΓ. Βαρβάρας και στο “ΠΕΠΑΓΝΗ” το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. 
Με μετεκπαίδευση  στη δερματοχειρουργική και αισθητική Δερματολογία. Με το Δερματολογικό και Αφροδισιολογικό ιατρείο Laser For You στο Παλαιό Ηράκλειο Αττικής από το 2001.

Laser For You

Το Laser For You είναι ένα ζεστό φιλικό δερματολογικό ιατρείο επανδρωμένο με τα τελευταίας γενιάς laser. Στόχος του είναι να δίνει λύσεις για κάθε πρόβλημα είτε είναι αισθητικό είτε ιατρικό. Συνδυάζει την κλινική μου εμπειρία, σύγχρονη τεχνολογία και το εκπαιδευμένο και πρόθυμο προσωπικό.

αισθητικη δερματολογια

Η αισθητική δερματολογία αποτελεί κλάδο της δερματολογίας που αντιμετωπίζει αισθητικής φύσεως και δερματολογικές παθήσεις. ΟΙ ουλές ακμής, οι ραγάδες, οι ρυτίδες, η φωτογήρανση, και η κυτταρίτιδα είναι αισθητικά δερματολογικά προβλήματα. Επιπλέον οι αισθητική δερματολογία περιλαμβάνει θεραπείες laser ή RF που εφαρμόζονται για την ανάπλαση της επιδερμίδας, την σύσφιξη και την οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας  από όλο το σώμα και το πρόσωπο.

στο laser for you χρησιμοποιουμε

  • Τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη “Candella” το GenteLase Pro της εταιρίας Innova Medical  για μόνιμη αποτρίχωση.
  • Τελευταίας γενιάς Fractional laser το Lumenis Erbium Glass ResurFX: πρωτοποριακή θεραπεία για εξάλειψη ρυτίδων, πανάδων, ανάπλαση προσώπου και σώματος και καταπολέμηση ουλών ακμής και ραγάδων.
  • RF θεραπεία προσώπου και σώματος Duotechnology Coccon medical, το νέο ιατρικό μηχάνημα για λιπογλυπτική σώματος χωρίς νυστέρι. Καταπολέμα τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση προσώπου και σώματος.
  • Botox
  • Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος
  • Μεσοθεραπεία προσώπου
Skip to content