Ουλές ακμής

ουλεσ ακμησ

Οι Ουλές Ακμής αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά, μη χειρουργικά και μόνιμα με τη χρήση fractional laser LumenisErbium Glass ResurFX, με εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας.

Οι παλμοί φωτός του fractional laser Lumenis Erbium Glass ResurFX διασπούν τον ιστό των ουλών, ενεργοποιώντας τη δημιουργία νέου ιστού στο ίδιο σημείο. Πρόκειται για μια γρήγορη και απλή διαδικασία με μικρό έως και καθόλου χρόνο αποθεραπείας και ελάχιστη ταλαιπωρία.

Η θεραπεία Ουλών Ακμής με laser ενδείκνυται για χειρουργικές ουλές και σημάδια ακμής σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της πολύ ανοιχτόχρωμης και πολύ σκουρόχρωμης επιδερμίδας.

Η λειτουργία του ιατρικού laser συνίσταται στη χρήση «κλασματικών» παλμών φωτός laser για να διασπάσει τον ιστό των ουλών και να ενεργοποιήσει τη δημιουργία νέου υγιούς ιστού, με ανοιχτό χρώμα και πιο ομαλή υφή. Η διαδικασία διαρκεί συνήθως μέχρι 30 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας. Η όλη διαδικασία δεν είναι επίπονη και υπάρχει η αίσθηση μιας μικρής ενόχλησης μόνο. Τα αποτελέσματα ολοκληρώνονται σε 3 με 5 συνεδρίες. Μια προσωρινή ερυθρότητα και οίδημα στην περιοχή θεραπείας μπορεί να εμφανιστούν μετά τη θεραπεία αλλά η διάρκειά τους είναι το πολύ 2-3 ημέρες.

Γιατι να προτιμηθει το laser για να αφαιρεθουν οι ουλες ακμης και οχι τη χειρουργικη τους αφαιρεση. Οι λογοι ειναι πολλοι και σημαντικοι. Με το laser:

Έχουμε ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα. Η εξάλειψη των ουλών ακμής με laser αποτελεί μια πολύ απλή διαδικασία χωρίς να υπάρχει λόγος να υποβάλετε τον εαυτό σας σε ταλαιπωρίες που ακολουθούν μια χειρουργική πράξη. Η θεραπεία είναι γρήγορη και είναι μη-επεμβατική. Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άριστα, το Fractional Laser Lumenis Erbium Glass ResurFX είναι ο καλύτερος τρόπος εξαφάνισης για τις ουλές ακμής.

Skip to content