Αποτρίχωση Σώματος

αποτριχωση σωματοσ

Eπειδή οι ασθενείς μας αξίζουν το καλύτερο εγκαινιάζουμε το 2o Laser αποτρίχωσης το καινούργιο μοντέλο της CANDELA το GentleLase Pro 4ης γενιάς. Με το νέο σύστημα ελαχιστοποιούμε τον χρόνο θεραπείας σε μεγάλες επιφάνειες αλλά και η θεραπεία γίνεται ανώδυνη και απλή διαδικασία, χάρη στον μηχανισμό ψύξης του συστήματος Laser Αλεξανδρίτης Candela GentleLase Pro. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς Αλεξανδρίτη Laser αποτρίχωσης της CANDELA το GentleLase αλλά και το GenteLase Pro τα πιο σύγχρονα μοντέλα για ταχύτερη, αποδοτικότερη, ανώδυνη και μόνιμη laser αποτρίχωση.

Πλεονεκτηματα εναντι Των αλλων

Η laser αποτρίχωση Αλεξανδρίτη CANDELA υπερτερεί των άλλων μεθόδων καθώς είναι η μόνη ιατρικά αποδεκτή μέθοδος απαλλαγής της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το laser αποτρίχωσης ουσιαστικά είναι φως και δεν έχει καμιά επίδραση σε δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη, όπως οι λεμφαδένες και ο μαζικός αδένας (μαστός).

Laser Αποτριχωση- Αποτελεσματα

Τα αποτελέσματα της laser Αλεξανδρίτη CANDELA αποτρίχωσης είναι μόνιμα και εντυπωσιακά. Συνήθως χρειάζονται 5-6 συνεδρίες σε μεσοδιαστήματα 1,5-3 μήνες. Η laser αποτρίχωση οδηγεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε μείωση της τριχοφυΐας ενώ οι τρίχες γίνονται πιο μαλακές.

Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης εξαρτώνται από το είδος του laser αποτρίχωσης που χρησιμοποιείται (με τον Αλεξανδρίτη να υπερέχει) το μοντέλο του laser Αλεξανδρίτη (CANDELA το πιο γνήσιο και αυθεντικό Laser Αλεξανδρίτη που δεν συγκρίνεται με όλες τις φτηνές απομιμήσεις που κυκλοφορούν) το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, την εμπειρία τη σωστή και υπεύθυνη δουλεία του επιβλέποντος δερματολόγου, την ένταση σε κάθε συνεδρία, την ανατομική περιοχή, καθώς και από την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών στον ασθενή.

Οι περιοχές με τα καλύτερα αποτελέσματα είναι το μπικίνι, οι μασχάλες και τα πόδια ενώ το πρόσωπο μπορεί να επιμείνει λίγο περισσότερο. Το αποτέλεσμα της οριστικής laser αποτρίχωσης έρχεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης ποσότητας κυκλοφορούντων ανδρογόνων στο αίμα.

Ποτε πρεπει να γινεται laser αποτριχωση

H laser αποτρίχωση γίνεται κυρίως για αισθητικούς λόγους, αλλά και για δερματολογικούς όταν :

• Το ξυράφι, οι αποτριχωτικές μηχανές και το κερί έχουν δημιουργήσει σπυράκια (θυλακίτιδα). Εδώ η αποτρίχωση επιβάλλεται για να μην δημιουργηθούν μόνιμα σημάδια.
• Σε περίπτωση ευρυαγγειών ή ερεθισμών ώστε να αποφευχθεί μόνιμη πληγή ή ευρυαγγεία.
• Σε περιπτώσεις υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού λόγω ορμονικών διαταραχών η laser αποτρίχωση είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να εγγυηθεί μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης. Το παλμικό φως η’ IPL (η’ φωτόλυση) καμία σχέση δεν έχει με την ιατρική εφαρμογή και τα αποτελέσματα της πραγματικής laser αποτρίχωσης.

Η Laser Αποτριχωση Εφαρμοζεται στις Εξης Περιοχες Στο Σωμα

• Μπικίνι
• Γλουτό
• Πλάτη Στήθος
• Χέρια (Βραχίωνες, Αντιβράχια)
• Πόδια (Κνήμες, Μηροί)
• Μασχάλες

Γενικά όπου έχουμε ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μπορεί να εφαρμοστεί (θηλές, μέση, κοιλία, δάκτυλα, αυχένας)

Skip to content